Försvarspodden II: Kränkningarna

Välkomna tillbaka till den andra delen av Försvarspodden. Denna gång avhandlas ämnet som varit på tapeten under hela förra veckan nämnligen de ryska kränkningarna av Sveriges territoriella integritet. Gästande är Niklas Wiklund, mest känd som försvarsbloggaren Skipper som till vardags är örlogskapten i flottan och Annika Nordgren Christensen, f.d. riksdagsledamot och försvarsberedare. Det finns fem sätt att lyssna på Försvarspodden:

1) Streama den här:

2) Ladda hem genom högerklicka på denna länk och välja ladda ner mediafil i Mp3

3) Följa via iTunes på denna länk, där kan man även prenumerera på podcasten. OBS: den synkroniserar inte direkt, så den kommer efter viss fördröjning där, alternativt kan man synkronisera feeden manuellt i iTunes och hitta avsnittet.

4) Lägg in en manuell prenumeration genom addressen http://feeds.feedburner.com/forsvarspodden

5) För Android telefoner rekommenderas appen Pocketcasts och då använder man följande länk http://pcasts.in/feed/feeds.feedburner.com/forsvarspodden (Tack SoldF-admin)

I podcasten nämner jag detta inlägg om Rysslands politiska mål som det militära maktutövadet måste kopplas till. Både Annika och Skipper har skrivit varsina inlägg om kränkningarna på respektives blogg, de rekommenderas! Även nämns en del radiospanare, som efterfrågades på Twitter dessa är: @uascan, @BalticSigint och @Latvijas_armija. Våra Twitter konton är respektive @OAJonsson, @Twitt_Skipper och @annikanc.

Återkom gärna med kommentarer och feedback!

11 thoughts on “Försvarspodden II: Kränkningarna

  1. Spelar ni in i ett badrum?
    Se gärna över inställningarna till nästa gång och ta bort den effekten. Tack 🙂

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s