Helgläsning Ukraina

Nu har jag spenderat ett tag i Sverige och inlägg på bloggen har det blivit färre av. Jag ska ta och åtgärda det snarast. Det finns främst en del att skriva om kring försvarspolitiska manövrerna i Sverige, men givetvis även kring Ukraina. Under tiden har jag figurerat lite här och var om intresse för läsning finns.

Det blev debatt på King’s of War efter den artikel jag skrev om federalisering. Här kan ni intresserade läsa fortsättningen på där möjligheterna att nå framgång i förhandlingsprocessen mellan Ukraina och Ryssland diskuteras och varför en federalisering av Ukraina är en dålig idé.

Jag figurerar även en intervju i Sveriges Radio International där jag föreslår förberedandet av motåtgärder mot Ryssland vid eskalering och ytterligare åtgärder vid invasion. Händelseförloppet under dagen föreslår att det kan vara läge för första vändan.

Slutligen rekommenderas Axel Kronholm en gedigen artikel i Fokus om rysk vapenindustri och dess koppling till Ukraina där jag figurerar.

Trevlig påsk!

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s