Försvarspodden I: Vad händer efter valet?

Gladeligen kan jag meddela att Försvarspodden gör världspremiär idag. För er som saknar försvars- och säkerhetspolitik på morgonpendlingen eller vid matlagningen är räddningen här:

…eller ladda hem här som Mp3: Försvarspodden I: Vad händer efter valet? (i vissa webbläsare får man högerklicka och trycka ladda ner). Det går att manuellt lägga in en prenumeration i iTunes. Det gör man genom att gå in på Meny/Files och Subscribe to Podcast (motsv. på Svenska) och lägger där till addressen: 

Temat är frågan vi all försvarsintresserade ställer oss, vad kommer att hända inom försvars- och säkerhetspolitiken gällande gårdagens siffror? För att svara på det medverkade egentligen Johan Wiktorin och Annika Nordgren Christensen, men på grund av tekniska problem gick den första inspelningen upp i rök vilket leder till den väldigt trista konsekvensen att Johan inte kunde medverka i omtagningen, medan trösten finns i att det blir dubbelt så mycket av Annika.

Rent tekniskt finns den tillgänglig här på mp3, men jag kommer att försöka synkronisera detta med iTunes så enkelt som möjligt. Återkommer gärna med feedback här i kommentatorsfältet, på Twitter via hashtaggen #försvarspodden. För de som vill följa via e-mail så kan man skriva upp sig på startsidan här på bloggen till höger där det står “Följ via e-mail”.

Väl mött!

image

3 thoughts on “Försvarspodden I: Vad händer efter valet?

  1. Jättebra innehåll. Intressant. Ser fram mot nästa. Kanske om Ryssland eller något annat helt överraskande?
    Jag hoppas verkligen att ny/gamla M vågar ta tag i NATO frågan. Tycker dock att även utan FP i en S regering att man inte bara ska ge upp. Alliansen eller vad de ska kallas borde ta upp frågan och åtminstone försöka.
    Håller med Annika om vad som borde hända i bästa av världar.. 🙂 Hoppas själv att politikerna ska börja ställa uppgifter och sluta detaljstyra.
    Lite teknik, Oscar försök sitt i ett mindre rum. Ljudet lät lite konstigt, mycket eko. Kanske överväga använda headset? Tänk på att stäng av mick på den som inte pratar.

    1. Tack för feedback Lars! Japp, rummet kommer åtgärdas till nästa gång, var lite av en nödlösning. Jag får redigera mickljuden ordentligt helt enkelt. Välkommen att följa med!

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s